Russisk lastbilchauffør snuppet for vanvidskørsel

Fredag omkring middag forventes resultatet af blodprøven at foreligge, og den anholdte udenlandske mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Russisk lastbilchauffør snuppet for vanvidskørsel

Af Jens Nielsen

En 60-årig russisk chauffør blæste politiets alkometer op over 2,0 og blev anholdt og sigtet for vanvidskørsel. Manden fremstilles i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. 

Torsdag over middag var en lastbil for at levere varer på Novo sitet på Hallas Allé i Kalundborg, men personalet på stedet mistænkte, at chaufføren var påvirket af spiritus og tilkaldte politiet.

En patrulje blev sendt hurtigt til stedet, hvor det viste sig, at den 60-årig mand fra Rusland, som kørte lastbilen, havde en promille på langt over det tilladte.En alkometertest viste et resultat over 2,0, så den 60-årige blev anholdt og sigtet for vanvidskørsel. Politiet sikrede den udenlandske lastbil til sagen, og den anholdte fik udtaget en blodprøve, som vil blive hasteundersøgt.

Fredag omkring middag forventes resultatet af blodprøven at foreligge, og den anholdte udenlandske mand vil kl. 13.00 blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Del