Royal Run stafetten er givet videre

Den ene af de omkring 10 depecher, som cirkulerer i kommunen, skal rundt mellem kommunens mange forskellige uddannelser.

Royal Run stafetten er givet videre
Det er arkitektuddannelsen i Kalundborg som har haft depechen først og onsdag sidst på eftermiddagen blev den så givet videre til en række studerende fra Helixlab. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Onsdag blev den ene af Royal Run stafetterne (depechen) givet videre til studerende fra Helixlab.

I forbindelse med, at Royal Run kommer til Kalundborg 2. pinsedag er der sat en række depecher i omløb for på den måde at sætte fokus på den store begivenhed.

Den ene af de omkring 10 depecher, som cirkulerer i kommunen, skal cirkulere rundt mellem kommunens mange forskellige uddannelser.

Det er arkitektuddannelsen i Kalundborg som har haft depechen først og onsdag sidst på eftermiddagen blev den så givet videre til en række studerende fra Helixlab.

Overrækkelsen fandt sted på Solskinspladsen, hvor norske Emil Temim fra arkitektuddannelsen kom løbende og overrakte depechen til en gruppe af de studerende på Helixlab, som i øvrigt har dannet deres egen lille løbeklub.

Absalon er næste stop for vejen, inden depechen på skift gives videre til byens øvrige uddannelser.

De øvrige depecher er bl.a. i omløb på Ungdomsskolen, på rådhuset på Holbækvej, daginstitutionerne og på brandstationen.

Del