Royal Run: Motion og fællesskab forenes endnu engang

Der arrangeres i alt fem Royal Run førfester inden selve Royal Run den 20. maj. Førfesterne afholdes forskellige steder i Kalundborg kommune med forskellige arrangører.

Royal Run: Motion og fællesskab forenes endnu engang
Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Find igen vej til fællesskabet den 24. februar, når Høng Løbeklub og Det Danske Spejderkorps præsenterer deres bud på endnu en festlig Royal Run førfest ved og i Kultur- og Bevægelsespark Høng. En begivenhed, der markerer den tredje af i alt fem førfester, hvor motion og fællesskab forenes.

Årets tredje Royal Run førfest den 24. februar byder på en blanding af aktiviteter for hele familien på tværs af generationer. Denne gang er der nemlig også et særligt tilbud til seniorer i form af stolemotion, skriver Kalundborg Kommune i en pressemeddelse.

Britta Laursen fra Høng Løbeklub siger: ”Vi glæder os til at byde alle generationer velkommen til denne førfest, hvor der både er aktiviteter inde og ude, løb, funktionel træning og stolemotion for vores ældre medborgere. Fokus er på glæden ved at bevæge sig og på at vise, at det kan lade sig gøre i alle aldre. Vores nyløbere starter op med informationsmøde kl. 10 i Klublokalet samme dag, og der er stadig pladser på holdet til alle, som gerne vil lære at løbe eller genoptage løb. Vores løbehold træner mandag og onsdag kl. 18-19 og lørdag morgen kl. 08.30 frem til 31. marts og i sommerhalvåret kl. 08.00, og der er plads til flere og nye medlemmer – også selvom du ikke har billet til Royal Run den 20. maj.”

Manja Brendal fra Det Danske Spejderkorps siger: ”Vores spejdergruppe i Høng har ligget stille i en periode, og for os er denne førfest en mulighed for at vise, at vi er en god og traditionsrig spejdergruppe, som gerne vil have flere og nye spejderledere og medlemmer. Vi kommer til at hygge om børn og barnlige sjæle, der kan godt lide at bevæge sig og hygge omkring et bål.”

Sted: Mødested Kultur- og Bevægelsespark Høng, ved den gamle indgang til Høng Hallen, Rosenvænget 23, 4270 Høng. Her er der også muligheder for at parkere.

Tid: 24. februar 2024 kl. 9-11.

Programmet for dagen har noget for enhver smag:

Kl. 9.00 - 9.15           Velkomst ved Høng Løbeklub og Det Danske Spejderkorps. Kickstart på dagen med fælles opvarmning for både børn og voksne. En energifyldt start, der får pulsen op og humøret i top.

Kl. 9.15 – 11.00        Aktiviteter for børn og barnlige sjæle i området mellem biblioteket og legepladsen. Der bliver arrangeret forskellige bevægelsesaktiviteter, tændt et bål og I kan lave varm kakao og te.

Kl. 9.15 – 10.30        Høng Løbeklub er vært for en canon ball rute på 2,5 km, hvor I for hver runde får et royalt stempel på hånden. Der er instruktører, der sikrer deltagelse på alle niveauer – en hyggelig tur på asfalt og grussti.

Kl. 9.15 – 10.00        Funktionel træning i den røde sal. Træning med egen kropsvægt og få redskaber. Henvendt til 14+. Vil du have sved på panden og ømme muskler - så kig forbi.

Kl. 10.00 – 10.30      Stolemotion i den røde sal. Træning henvendt til seniorer. Det foregår på stole - både med og uden håndredskaber. Denne dag er alle velkomne til at komme og prøve det.

Der arrangeres i alt fem Royal Run førfester inden selve Royal Run den 20. maj. Førfesterne afholdes forskellige steder i Kalundborg kommune med forskellige arrangører. Næste førfest er i Havnsø den 6. april.

Del