Royal Run: Fire One mile ruter i Kalundborg Kommune

De fire One mile ruter er placeret i Havnsø, Høng, Gørlev og Kalundborg, byer der alle har været værter for forfester i anledning af Royal Run.

Royal Run: Fire One mile ruter i Kalundborg Kommune
Privatfoto

Af Jens Nielsen

I forbindelse med Royal Run 2024 har Kalundborg Kommune etableret fire nye One mile ruter, der nu er åbne for offentligheden. Disse ruter er ikke kun velegnede til træning op til Royal Run, men kan også nydes af borgerne efter begivenheden.

Skiltene er opsat, så det er bare med at komme ud og prøve kræfter med One mile distancen, oplyser Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse.

De fire One mile ruter er placeret i Havnsø, Høng, Gørlev og Kalundborg, byer der alle har været værter for forfester i anledning af Royal Run. Skiltene langs ruterne vil være synlige i op til 100 dage efter Royal Run, der finder sted den 20. maj.

I Høng er One-Mile ruten allerede brugt flere gange, bl.a. til Høng i Bevægelse. Fordelen er at ruten er overkommelig og har varieret underlag, så alle kan få en spændende tur. Vores seje Royal Run nyløbere skal deltage i Royal Run i Kalundborg og vi fejrer dem med et 5 km løb til vores 150-års jubilæum d. 15. juni, Det er dejligt at der nu er endnu en rute i Høng ud over Kløverstierne og Hjerteruten, som kan give varieret træning og ture for alle,” fortæller Britta Laursen, formand for løbeafdelingen under Høng Gymnastikforening.

Løbeklubben opfordrer alle borgere til at benytte sig af disse ruter, enten til løb eller gåture, alene eller sammen med venner eller løbeklubber.

Det er, ifølge Kalundborg Kommune, en fantastisk mulighed for at nyde motion og naturen samtidig med at styrke det lokale fællesskab.

Belinda Buch Andersen – projektleder for Bevæg dig for livet fortæller:

”Royal Run er én stor folkefest, og jeg ønsker, at glæden ved denne begivenhed skal vare så længe som muligt. Jeg håber, at vi alle kan fortsætte med at bevæge os, og det håber jeg, at disse ruter kan være med til. De repræsenterer ikke bare en vej til fysisk aktivitet, men også en invitation til at opbygge og styrke vores fællesskaber, som vi kan nyde også efter Royal Run.”

Det er værd at bemærke, at skiltene langs ruterne er blevet produceret af Processkolen i Kalundborg og sponsoreret af skolen til gavn for kommunen.

Del