Royal Run: Det er ikke lige meget hvad for en sko du løber i

Det er altafgørende at du vælger dit fodtøj med omhu, så dit fodtøj matcher dine fødder, og giver den rette support og komfort.

Royal Run: Det er ikke lige meget hvad for en sko du løber i
Butikschef Mads Storm er klar til at 3D scanne kundernes fødder så de får valgt den rigtige sko. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er solgt 10.000 startnumre til Royal Run i Kalundborg til næste år. Mange skal helt sikkert have en ny sko at løbe i, men det er ikke helt lige meget hvad for en sko der vælges, men det kan Intersport og Sport Outlet på Stejlhøj hjælpe med. Her bliver din fod 3D scannet inden du vælger din løbesko.

Fundamentet for hele din krop er dine fødder. Ligesom fingeraftryk er alle fødder unikke, og har deres helt egen form og kontur. Derfor er det altafgørende at du vælger dit fodtøj med omhu, så dit fodtøj matcher dine fødder, og giver den rette support og komfort.

”Med den store interesse der er for Royal Run så er vi sikker på, at der vil være rigtigt mange som skal have nye løbesko, og der kan vi hjælpe med at få valgt den rigtige sko. Vi har nemlig en FootBalance maskine som 3D scanner kundens fødder og på den måde kommer med løsninger på hvordan man får rettet eventuelle skavanker op. Dvs. programmet vælger hvad for en sål som skal i skoen og den kommer også med forslag til hvilken sko der er den bedste løsning for den enkelte kunde, endda i flere prisklasser,” fortæller butikschef Mads Storm fra Intersport og Sport Outlet på Stejlhøj i Kalundborg.

Kundens fod 3D scannes først. Alt data fra din fodscanning bliver brugt til at lave en grundig fodanalyse. Her analyseres på alt fra din fods form, svang og meget mere. Derudover kan man analysere på hvordan din livsstil og aktiviteter har indflydelse på dine fødder.

Sidst med ikke mindst, baseret på din fodscanning, fodanalyse og rådgivning, laves en personlig tilpasset indlægssål, som passer præcis til din fod og personlige behov. Intersport gemmer samtidig din personlige fodprofil, så du nemt og hurtigt kan genbestille nye produkter.

Det tager kun få minutter at få lavet en fodscanning hos Intersport/Sport Outlet i Kalundborg og det er en helt gratis service.

”Det er nemt og meget effektivt og kunden kan hele tiden følge med på skærmen,” fortæller Mads Storm.

 Udvalget af sko til alle formål er stort hos Intersport/Sport Outlet, om det er løbeskoen eller en sko til at vandre i eller bare en sko til fritidsbrug, så er forretningen på Stejlhøj klar med et godt tilbud.

I øvrigt startes der op med Black Friday tilbud allerede fra torsdag den 16. november.

Del