Royal Run: Citychef har haft dialog med kongehuset i flere år

Har været i kontakt med kongehuset flere gange, både på e-mail og på telefon.

Royal Run: Citychef har haft dialog med kongehuset i flere år
Svend-Erik Kristensen, citychef i Vores Kalundborg, har gennem flere år haft en dialog med kongehuset om at få Royal Run til Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Svend-Erik Kristensen, citychef i handelsstandsforeningen Vores Kalundborg, har gennem flere år haft kontakt med kongehuset om Royal Run i Kalundborg, nu er det en realitet.

Torsdag først på dagen blev det meldt ud, at Kalundborg bliver en af de fem værtsbyer til Royal Run ’24. Det er ikke et arrangement hverken kommunen eller andre kan søge om at få til byen, det bliver man udvalgt til, men Vores Kalundborg har alligevel igennem flere år haft kontakt med kongehuset om netop Royal Run.

Svend-Erik Kristensen, citychef i Vores Kalundborg sendte nemlig for flere år siden et brev til kongehuset med en beskrivelse af hvad Kalundborg kan og hvilken udvikling som foregår og har siden været i kontakt med kongehuset flere gange, både på e-mail og på telefon, fordi han synes det kunne være en god ide at få Royal Run til Kalundborg.

”Vi har gjort vores, hvor vi overfor Kongehuset har argumenteret for, hvorfor Kalundborg bør være én af værtsbyerne. Kronprinsens og Kronprinsessens Hof har takket for inputtet og for argumenterne omkring Kalundborg,” fortæller Svend-Erik Kristensen og fortsætter, ”Herefter kunne vi, efter at vi havde haft ovennævnte såvel skriftlige, som mundtlige kommunikation, blot læne os tilbage og håbe på, at valget vil falde på Kalundborg, hvilket jo var dejligt at kunne lykkes, da den officielle melding kom i går”.

Svend-Erik Kristensen håber selvfølgelig at henvendelsen fra Vores Kalundborg har været med til, at Royal Run er blevet valgt til værtsby, men det spiller formentligt også en stor rolle, at Kalundborg er en af 22 såkaldte visionskommuner og dermed yder en ekstra indsats for at få flest mulige borgere til at være fysisk aktive.

Del