Røsnæsvej spærres for trafik

Grundet asfaltering bliver det nødvendigt at spærre for trafikken midlertidig.

Røsnæsvej spærres for trafik Røsnæsvej skal asfalteres i næste uge. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Røsnæsvej skal asfalteres i næste uge. Det er strækningen fra Sandlodsvej til Ulstrup, der skal have nyt slidlag, og i den forbindelse skal vejen gøres klar til asfaltering, og må derfor midlertidig spærres for trafik i Ulstrup.

I morgen, fredag den 20. maj, gøres vejen klar til asfaltering med opretning af kanter m.v. på Røsnæsvej. Det bliver derfor nødvendigt at spærre for trafik på Røsnæsvej i Ulstrup denne dag. Trafikken ledes ad Ågerupvej, og der sættes skilte og afmærkning op. Det oplyser Jytte Ørum Nørup, der er vejingeniør ved Kalundborg Kommune.

Mandag til og med onsdag lægges asfalten på hele strækningen. Vejen signalreguleres i et rullende flow begyndende ved Sandlodsvej uden for Kalundborg. Der asfalteres i et spor ad gangen i retning mod Røsnæs. Trafikken reguleres så både trafik til og fra Røsnæs kan afvikles. Når asfaltmaskinerne når Ulstrup ved Ågerupvej, køres asfalten ud i det modsatte spor, og trafikken skal så benytte kørebanen med den ny udlagte asfalt.

Det forventes, at arbejdet er færdigt til Kristi Himmelfartsdag torsdag den 27. maj. Hastigheden nedsættes på hele strækningen til 50 km i timen. Kalundborg Kommune  beder derfor borgerne om, at beregne længere køretid, mens der arbejdes på vejen. Ligesom der givetvis vil være perioder med kødannelse og ventetid. Kalundborg Kommune henstiller ligeledes til, at der vises hensyn og tålmodighed mens arbejdet foregår.

Del