Video: Rosa pisker en feststemning op

Rosa vil forsøde tilværelsen for både børn, forældre, bedsteforældre og sovedyr med sine hits fra Ramasjang.

Video: Rosa pisker en feststemning op
Det plejer at være meget underholdende når Rosa besøger Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Det er ikke første gang, at Rosa kommer på besøg i Kalundborg, når hun på søndag den 6. november giver koncert på Musisk Skole. Der er til gengæld garanti for en glad og festlig eftermiddag for familien.

Rosa sætter strøm til sit piskeris og pisker en feststemning op. - Væk yndlingsbamsen, siger Rosa, og tag den med til kagerock og rul!

Med hjælp fra børnejazzmusikerne Sille og Palle – og en liter økologisk piskefløde – vil Rosa forsøde tilværelsen for både børn, forældre, bedsteforældre og sovedyr med sine hits fra Ramasjang.

Til dem der ikke ved det, så bor Rosa i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. Kagerne bager hun sammen med børn, som gerne vil overraske deres morfar, lærer eller allerbedste ven med en kage. Inden da har de udspioneret dem for at finde ud af, hvad de bedst kan lide.

Rosa blev engang spurgt, hvad det bedste ved at arbejde med børn er. - At jeg kan give noget videre, jeg selv var glad for I min egen barndom. Jeg vil gerne være som en storesøster for børnene. En storesøster, som kan være med til at give dem en lang barndom, var hendes svar.

Vi glæder os meget til at optræde på Musisk Skole, siger Rosa - og tag nu endelig bare sovedyrene med, siger Rosa – vi er fuldstændig klar til udspionering!

Koncerten begynder kl. 14. Billetter kan købes på kalundborgbib.dk.

Del