Ros til forbipasserende som begyndte at slukke branden

”Forbipasserende var stoppet op og på sikker vis var de gået i gang med at slukke branden med en vandslange, så der er stor ros til dem.”

Ros til forbipasserende som begyndte at slukke branden Slukningsarbejdet blev besværliggjort af, at garagen havde ståltag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vestsjællands Brandvæsen blev torsdag eftermiddag kaldt til brand i en garage på Holbækvej i Kalundborg. Der er ros fra brandvæsenet til de forbipasserende som gik i gang med slukningsarbejdet.

Brandfolkene fra stationen i Kalundborg havde kun få hunderede meter til brandstedet, da der torsdag eftermiddag blev kaldt til brand i garage på Holbækvej.

Der var ingen hjemme på adressen, så branden havde nået at få godt fat inden den, blev opdaget.

”Branden er startet i en tilbygning på bagsiden af garagen, herfra har ilden så bredt sig til selve garagebygningen,” fortæller Morten Hansen, indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, og fortsætter,

”Forbipasserende var stoppet op og på sikker vis var de gået i gang med at slukke branden med en vandslange, så der er stor ros til dem.”

Brandfolkene fik hurtigt branden under kontrol, men garagen havde et tag af stålplader og det besværliggjorde slukningsarbejdet, derfor kunne brandfolkene først returnere til stationen to en halv time efter alarmen den lød.

Hvordan branden er startet, skal politiet nu undersøge nærmere.

Del