Rock på Postgaarden

Bandet, der skal spille på postgaarden, er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens ikoniske bands."

Rock på Postgaarden
Den 22. april byder Event- og Musikhuset Postgaarden i Kalundborg på den ultimative AC/DC-oplevelse. Her Trine og Morten Nystrup, der ejer stedet. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 22. april byder Postgaarden på den ultimative AC/DC-oplevelse med det engelske AC/DC-tributeband. Inden da varmer det danske band Den Danske Mafia op. Der bliver rockfest på postgaarden.

”De er planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband. AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands,” står der på Postgaardens hjemmeside om eventet.

Den 22. april kan man nemlig bl.a. opleve ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, ”Highway to Hell”, ”Dirty Deeds”, ”Shoot to Thrill”, ”Shook me all night long” og alle de andre klassiskere i et sprudlende helaftens-show på Postgaarden i Kalundborg.

”Der var nogen, der henvendte sig vedr. bandet, og da de skulle spille på en festival i Jylland, tænkte vi, at de kunne komme herover bagefter, så det gør de. Derudover fik vi også fat i Den Danske Mafia,, som også spiller rockmusik. Så nu prøver vi det,” fortæller Morten Nystrup, der ejer Postgaarden i Kalundborg.

Gang på gang er bandet kåret, som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien, og med hundredvis af koncerter over hele verden, må AC/DC UK siges at være en stor tribute til de australske rocklegender. AC/DC UK har i øvrigt opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De har nemlig optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden. De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n’ Roses og danske Volbeat.

Den Danske Mafia

Den Danske Mafia har i en del år kørt de danske landeveje tynde, og er efterhånden blevet en institution i dansk festival- og klubkultur. Med et repertoire bestående af John Mogensens udødelige sange, fortolket som rock klassikere, er succesen bare vokset og vokset. Den Danske Mafia var fra begyndelsen enige om, at John Mogensens sange skulle gøres mere aggressive og “up to date”, men der skulle selvfølgelig ikke laves alt for meget om. For det er vigtigt for Den Danske Mafia, at deres publikum fortsat kan synge med på sangene, da det er med til at skabe fest og stemning.

Den Danske Mafias musikalske stilart kan beskrives, som en god blanding af John Mogensen, Metallica og Status Quo. Den Danske Mafia spiller hvert år på mange af landets førende festivaler. Med 5 cd-udgivelser i bagagen har publikum ydermere haft muligheden for at tage Den Danske Mafia med hjem og lære de populære Mogensen-sange fra en lidt mere rocket og samtidig party orienteret vinkel. Man får mulighed for at genhøre de mange klassikere som bl.a. Karl Herman og Jeg, Der Er Noget Galt i Danmark, Fut i Fejemøget, Så Længe Jeg Lever og Ensomhedens Gade. Der leveres også store hits fra John Mogensens tid i Four Jacks, så som Mandalay og Åh Marie.

Link til køb af billetter: her eller gå ind på www.postgaardenkalundborg.dk og klik på ’Køb billetter’.

Del