Så er der 'Rock i forsamlingshuset'

Koncerten er arrangeret af Kirke Helsinge Forsamlingshus med støtte fra projekt Liv I Forsamlingshusene.

Så er der 'Rock i forsamlingshuset' Den 30. september spiller Rockbandet DK op til fest med alle de hits, som for mange vækker minder og giver lyst til at danse natten lang.

kontakt@tv-kalundborg.dk

10 år og 500 koncerter er, hvad Rockbandet DK har med i rygsækken, og de kommer snart forbi Kirke Helsinge Forsamlingshus og spiller op til fest. Koncerten er arrangeret af Kirke Helsinge Forsamlingshus med støtte fra projekt Liv I Forsamlingshusene.

Den 30. september spiller Rockbandet DK op til fest med alle de hits, som for mange vækker minder og giver lyst til at danse natten lang. Tag derfor dine bedste dansesko, når Rockbandet DK synger ”Hallo Hallo”, alt imens du ”Står på en Alpetop”, og kigger på ”Video Video” ”Midt om Natten” samtidig med, at ”Kloden Drejer”, fordi du har drukket ”Whiskey In The Jar” og ”Danset i Måneskin” hele vejen ned af ”Rabalderstrædet” og ”Langebro” til, at du står uden for ”Byens Hotel”, hvor du kan høre Robbie Williams synge ”Feel”, ”Angles” og ”Let Me Entertain You”. Men da Rockbandet DK er ”Born To Be wild”, og du ”Køber bananer” hører du ”Kvinde min” råbe ”Kom tilbage til mig” og ”Twist an Shout” til ”Regndansen, og hun spørger dig, ”Hvor skal vi sove i nat.”

Derudover musiknumre, som ”Vi er dem de andre ikke må lege med”, ”Hit Me Baby One More Time”, ”Nothing Else Matters”, ”Gir du et knus, før du forsvinder”, ”Disko Tango” og ”Summer Of 69”.

Festen spilles i gang den 30. september kl. 20 i Kirke Helsinge Forsamlingshus i Gørlev. Man kan købe billet www.kalundborglif.dk  Tilmeldingsfristen er den 26. september. Arrangementet er støttet af Liv I Forsamlingshusene.

Del