Rigtige Mænd går på scenen

Der bliver skruet op for den musikalske underholdning når bandet spiller tv·2s materiale.

Rigtige Mænd går på scenen
Opleve en aften med Steffen Brandt og tv·2, når kopibandet ’Rigtige Mænd’ gæster Eskebjerg Forsamlingshus.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Opleve en aften med Steffen Brandt og tv·2, når kopibandet ’Rigtige Mænd’ med forsangeren Thomas Gammelgaard gæster Eskebjerg Forsamlingshus.

Kom og vær med, når Rigtige Mænd ligger vejen forbi Eskebjerg Forsamlingshus fredag den 7. juni til en forhåbentlig uforglemmelige aften med de bedste sange og numre fra Steffen Brandt og tv·2.

Planen er, at det bliver en skøn musikalsk aften, når det erfarne orkester Rigtige Mænd fejrer 25-års jubilæum. Der bliver skruet op for den musikalske underholdning når bandet spiller tv·2s materiale. Der er garanti for at publikum vil hengive sig til både dans og fællessang til en perlerække af klassikere som: Ræven og rønnebærrene, Be bab a lula, Bag duggede ruder og De første kærester på Månen.

Rigtige Mænd er en hyldest til tv·2 og kvinden som sådan, og spiller musikken med stor respekt for det originale materiale. Ligheden med tv·2 er slående, og med Thomas Gammelgaards nærværende vokal i front, er det svært at høre forskel på Rigtige Mænd og tv·2. Med sin overbevisende og stilrene gengivelse af Steffen Brandts materiale, er Rigtige Mænd placeret blandt de allerbedste kopibands i Danmark, lyder det i pressemeddelelsen.

Lyder det som et musikalsk arrangement, som man har lyst til at deltage i, kan billetterne købes via forsamlingshusets hjemmeside eskebjerg-forsamlingshus.dk/ Det er også muligt at købe billetterne i Eskebjerg Daglig Brugs.

På aftenen den 7. juni åbner dørene til forsamlingshuset kl. 19, og koncerten går i gang kl. 20. Til koncerten vil det være muligt at købe øl, vin og vand fra kl. 19.

Arrangementet sker i samarbejde med Eskebjerg Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Man kan læse mere om forsamlingshuset på deres hjemmeside eskebjerg-forsamlingshus.dk/ Derudover kan man læse mere om projektet Liv i Forsamlingshusene på kalundborglif.dk.

Del