RGI har valgt ny hovedformand

Martin Schwartzbach har valgt at trække sig af personlige årsager, oplyser RGI i en pressemeddelelse.

RGI har valgt ny hovedformand

Af Jens Nielsen

Raklev GI – Vestsjællands største idrætsforening har valgt ny hovedformand på en ekstraordinær generalforsamling.

Esben Hansen er valgt til ny hovedformand for Raklev GI. Det er sket på en ekstraordinær generalforsamling torsdag aften. Det sker med baggrund i, at Martin Schwartzbach har valgt at trække sig af personlige årsager, oplyser RGI i en pressemeddelelse.

Ifølge RGI har Martin Schwartzbach ydet en stor indsats i de tre år han nåede at være hovedformand og generalforsamlingen takkede Martin mange gange og glæder sig over at foreningen vil se ham i forskellige sammenhænge i Raklev GI.

En enig bestyrelse i Raklev GI stod bag opfordringen til Esben Hansen om at stille op og generalforsamlingen bakkede bestyrelsen op. Esben Hansen glæder sig til at arbejde tæt sammen med resten af bestyrelsen og til at møde foreningens mange frivillige, ledere, ansatte og bestyrelser for støtteforening og Røsnæshallen.

Esben Hansen er en aktiv og synlig person på mange forskellige planer, ikke mindst indenfor kultur og fritidsområdet og som bestyrelsen er overbevist om, kan være med til at føre ideer og visioner ud i livet som Raklev GI arbejder med, står der i pressemeddelelsen.

Del