Revy Grand Cru tager ”tilbage til 80’erne”

Dyrehøj Vingaard genlyder i disse dage af latter, swingende musik og masser af ”unoder”, for prøverne til årets Revy Grand Cru 2023 er i fuld gang.

Revy Grand Cru tager ”tilbage til 80’erne”
Der er gang i løjerne, når Revy Grand Cru 2023 tager fat på lokale, regionale og nationale emner med et kærligt twist. Revyen spiller på Dyrehøj Vingaard fra 2. til og med 25. marts. Foto: Merete Jensen

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Man må sige, at der er livlig aktivitet på Dyrehøj Vingaard i disse dage. Førstesalen genlyder af skøn musik fra Revy Grand Crus fire garvede musikere. Prøverne er intensiveret, for det varer ikke længe, inden der er premiere på Revy Grand Cru 2023, hvor det lokale ensemble hiver godt og grundigt fat i tidsepoken: 80’erne.

I øjeblikket har Revy Grand Crus skuespillere travlt med at øve sange, sketches og terpe replikker, mens musikerne knokler med pop og rock i et sammensurium af tonearter og overgange. Der bestilles kostumer hjem, flikkes rekvisitter sammen, og genbrugsforretninger bliver trawlet igennem for at finde mulige effekter til de enkelte sketches. Der er ikke stilhed før storm – tværtimod!

- Vi har faktisk været i gang siden slutningen af august sidste år, hvor vi har mødtes to gange om ugen for at skrive eller finde brugbare sketches og sange. Det er altid en lang – men sjov og hyggelig – proces, hvor vi langsomt finder frem til årets revytema, som i år er ”80’erne”. Det hele kulminerer den 2. marts, hvor vi har forpremiere. Der går hele overskuddet fra forestillingen til Team Rynkeby Vestsjællands indsamling til børn med kritiske sygdomme, fortæller Revy Grand Crus formand, Carsten Persson. Han fortsætter:

- I år har vi – i samarbejde med Café Dyrehøj – valgt at forlænge spilleperioden med en weekend ekstra, så vi i år er oppe på 12 forestillinger fra torsdag den 2. marts til og med lørdag den 25. marts. Vi spiller alle fire uger både torsdage, fredage og lørdage, siger han.

Ligesom de foregående år står Café Dyrehøj for aftenens kulinariske del, som består af en to retters menu inklusive kaffe som er inkluderet i billetprisen. Det er muligt at købe vin, øl og vand.

Der er med andre ord lagt op til en helstøbt oplevelse med både lækker mad, lokale vine og intens underholdning, når ensemblet bag revyen byder velkommen til en hæsblæsende tur ”tilbage til 80’erne”.

Billetter til Revy Grand Cru 2023 kan købes på følgende link til Billetexpressen: https://bit.ly/3DzDvM0

Del