Rekordmange ville prøve at spille golf

Thomas Andersen, der er golftræner og klubmanager i Kalundborg Golfklub forklarede også hvordan man holder rigtigt på en golfkølle og hvorfor man skal stå som en gorilla.

Rekordmange ville prøve at spille golf
Hele 42 golf interesserede mødte op i Kalundborg Golfklub for at deltage i ’Golfens Dag’, hvor man havde mulighed for at prøve at spille golf, og det er rekordmange. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Interessen for at spille golf er stor. Rekordmange mødte op til ’Golfens Dag’ i Kalundborg Golfklub søndag formiddag.

Hele 42 golf interesserede mødte op i Kalundborg Golfklub for at deltage i ’Golfens Dag’, hvor man havde mulighed for at prøve at spille golf, og det er rekordmange.

”Jeg kan ikke huske, at vi nogensinde har haft så mange til ’Golfens Dag’, det er rigtigt dejligt,” fortalte Vini Lindhardt, formand for Kalundborg Golfklub, inden hun bød velkommen til de mange deltagere.

Deltagerne til dagens arrangement blev i små hold sendt ud på golfbanen sammen med en række erfarne golfspillere som forklarede om spillet, inden der blev delt golfkøller ud, så de selv kunne prøve at ramme det lille hul.

Gorillastillingen

Thomas Andersen, der er golftræner og klubmanager i Kalundborg Golfklub forklarede også hvordan man holder rigtigt på en golfkølle og hvorfor man skal stå som en gorilla.

” Man stiller sig med lidt afstand mellem fødderne og så skal man lidt ned i knæene og så skal vi indtage den her golf position eller gorilla stillingen som vi også kalder den. Man svajer i ryggen og skubber bagdelen bagud. Jo bedre man er til det, jo nemmere kan man dreje om sin egen akse,” forklarede Thomas Andersen de fremmødte, som for første gang havde en golfkølle i hånden.

Efter turen på golfbanen blev gæsterne samlet til kaffe i klubhuset og fik lidt mere information om klubben og det at spille golf. Kalundborg Golfklub håber selvfølgelig, at flere af dagens deltagere vil melde sig ind i golfklubben efter at have prøvet spillet.

”Vi håber selvfølgelig at der er flere af dagens deltagere som bliver så interesseret i spillet, at de melder sig ind i klubben,” fortæller Vini Lindhardt, og fortsætter,

”Vi oplever lige nu en god tilgang af nye medlemmer til klubben, bl.a. udenlandske medarbejdere fra industrien i Kalundborg.”

Kalundborg Golfklub arrangerer også tre weekender med titlen ’Lær at spille golf på en weekend’, det er henholdsvis d. 11.-12. maj, 1.-2. juni og 7.-8.- juli.

Desuden inviterer Kalundborg Golfklub til familiedag d. 5. maj hvor familien samlet kan prøve golfspillet.

’Golfens dag’ er et landsdækkende åbent hus-arrangement, arrangeret af Dansk Golf Union, hvor de fleste danske golfklubber slår dørene op og inviterer alle golf-interesserede indenfor, således også Kalundborg Golfklub.

Læs mere om Kalundborg Golfklub her www.kalundborg-golf.dk

Del