Rekorddeltagelse til MTB-løvfaldstur

Turen er efterhånden blevet en tradition, og med på turen søndag var også en række deltagere fra Slagelse MTB-Klub og TGU Cykling.

Rekorddeltagelse til MTB-løvfaldstur
Med både TGU Cykling og Slagelse MTB-klub som gæstedeltagere, ved Kalundborg Cykle Club årlige MTB Løvfaldstur, var der i år deltagerrekord, med hele 85 deltagere.  privatfoto

Af Jens Nielsen

Med både TGU Cykling og Slagelse MTB-klub som gæstedeltagere, ved Kalundborg Cykle Club årlige MTB Løvfaldstur, var der i år deltagerrekord, med hele 85 deltagere. 

Som start på vintersæsonen havde Kalundborg Cykle Club søndag arrangeret løvfaldstur på mountainbike til Røsnæs Fyr og tilbage igen, umiddelbart lyder det overkommeligt, men når de bedste kører godt 100 kilometer og det foregår på skov og markveje, på stranden, igennem vand og pladder, ja så melder trætheden sig og sådan var det også da de 85 deltagere, fra Kalundborg Cykle Club nåede Røsnæs Fyr søndag middag, hvor frivillige fra Røsnæs Udvikling og Beboerforening stod klar med varm kaffe og kage.

Turen er efterhånden blevet en tradition, og med på turen søndag var også en række deltagere fra Slagelse MTB-Klub og TGU Cykling.

De mange mountainbikeryttere var delt op i tre forskellige hold, inddelt efter tempo og længde. Der blev kørt henholdsvis 45, 85 og + 100 km. på de tre forskellige hold.

”I år var der kun tre hold, mod de sædvanlige fem hold. Så der var noget at holde styr på for de enkelte holdkaptajner. Ud over et par punkteringer kørte dagen som smurt i lækker efterårssol og højt humør over hele linjen. Mon ikke det kalder på en gentagelse til næste år,” siger Eske Glad, der havde arrangeret løvfaldsturen.

Café Fyret lukker

Søndagen i efterårsferien var også samtidig den sidste dag hvor Café Fyret havde åbent i denne sæson. De mange frivillige fra Røsnæs Udvikling- og Beboerforening har haft en meget travl sommer med rigtigt mange gæster på fyret på Røsnæs.

Det gode vejr søndag havde da også lokket mange gæster til, som kunne nyde kaffe og kage i det fine efterårsvejr, og en tur op i fyret for at nyde den flotte udsigt.

Del