Rejsegilde: Virkeligheden har overgået fantasien

Håndværkerne er nu så langt, at der torsdag eftermiddag var inviteret til rejsegilde. Omkring 150 medarbejdere, håndværkere og andre gæster mødte op til grillpølser, øl og vand.

Rejsegilde: Virkeligheden har overgået fantasien Omkring 150 medarbejdere, håndværkere og andre gæster var torsdag inviteret til rejsegilde på Multi-Techs nye administrationsbygning. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Installationsfirmaet Multi-Tech i Kalundborg er vokset ud af deres rammer, og er i gang med at bygge et nyt firmadomicil på 1700 kvadratmeter. Torsdag eftermiddag var der rejsegilde på byggeriet hvor der blev budt på pølser, øl og vand til de omkring 150 gæster og håndværkere.

De administrative medarbejdere hos Multi-Tech sidder som sild i en tønde i firmaets nuværende lokaler, derfor startede byggeriet af et helt nyt firmadomicil sidst på året 2021.

Nybygningen er på 25 gange 25 meter, der minder om en pyramide, som er placeret på hjørnet af grunden ud til Hareskovvej-Asnæsvej, og i tilknytning til denne bygning opføres en række mindre små haller, som Multi-Tech selv skal bruge de fleste af, resten skal lejes ud.

Byggeriet skal indeholde firmaets administration, mødelokaler, kantine og lager.

Håndværkerne er nu så langt, at der torsdag eftermiddag var inviteret til rejsegilde. Omkring 150 medarbejdere, håndværkere og andre gæster mødte op til grillpølser, øl og vand.

”Det er en stor dag og en milepæl for os. Da vi startede tilbage i august 2005 i små lejede lokaler hos Palle Murer, sagde vi til os selv, vi skal aldrig have et stort kontor med store omkostninger, men der er sket lidt undervejs. Det har været en meget spændende proces, arkitekten er kommet med mange gode ideer og personalet er kommet med deres ønsker, og vi må nok sige, at på alle måder så har virkeligheden nok overgået fantasien,” sagde Niels Jørgensen, som sammen med Thomas Aunsbak, Esben Christensen og Ricco Lind Hansen, ejer Multi-Tech, til de mange fremmødte.

Multi-Tech regner med at kunne flytte ind i de nye lokaler til oktober og der er allerede interesse fra andre firmaer om, at leje deres nuværende administrationsbygning, men der er dog ikke skrevet lejekontrakt endnu oplyser Niels Jørgensen.

Den nye administrationsbygning opføres med sort skifer facade og med sort tagpap tag.

Del