Rejer – rosé og grundlovstaler

Der serveres pil selv-rejer på terrassen og rosévin i lange baner, spis og drik hvad du kan i to timer.

Rejer – rosé og grundlovstaler Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingaard serverer pil selv-rejer og rosé ad libitum pinsesøndag d. 5. juni. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Café Dyrehøj på Røsnæs er klar med pil selv-rejer på terrassen og rosévin i lange baner pinsesøndag. Samme dag vil der være grundlovstaler i haven på Dyrehøj Vingaard.

Er I klar til at komme på Røsnæs og se solen danse pinsesøndag den 5. juni. Så læg vejen forbi Café Dyrehøj, her er himlen blå og vinrankerne er sprunget ud og Tina Thrysøe og hendes medarbejdere serverer pil selv-rejer på terrassen og rosévin i lange baner, spis og drik hvad du kan i to timer. Spisningen starter fra kl. 11.00.

Der er også mulighed for at vælge Sunday Roast m/pommes frites, bearnaisesauce og salat ad libitum.

Efter spisningen er der mulighed for en guidet tur med vinbonden i vinmarkerne på de sydvendte skråninger ned mod Kalundborg Fjord.

Grundlovstaler

I år vil der være grundlovstaler i haven på Dyrehøj Vingaard fra klokken 13.

Her taler den lokale folketingskandidat for Venstre, Malene Grandjean.

Hun vil bl.a. sætte ord på, hvordan hun oplever, at Grundloven er et vigtigt fundament for fællesskabet og for vores demokrati.

Næste taler til Grundlovs-arrangementet er fremtidsforsker Louise Lind, som vil trække en forbindelse mellem fortid, nutid og fremtid samt komme med bud på, hvordan Grundloven kan genfindes i de aktuelle megatrends.

Det er Venstre Røsnæs der står som arrangør af Grundlovs-arrangementet.

Så der er altså mulighed for både god mad og grundlovstaler pinsesøndag den 5. juni på Dyrehøj Vingaard/Café Dyrehøj.

Læs mere - klik her

Del