Regn kunne ikke stoppe privat festival der støtter Muskelsvindfonden

Den lille private festival startede tilbage i 2020 hvor Rikke Vind var så heldig at vinde en minikoncert i egen have i en konkurrence gennem Grøn Koncert.

Regn kunne ikke stoppe privat festival der støtter Muskelsvindfonden For tredje år i træk havde ægteparret Rikke og John Vind inviteret venner og bekendte til et brag af en festival i deres baghave på Nørre Allé i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Rikke og John Vind havde lørdag inviteret til en ikke helt almindelig havefest, hvor hele overskuddet fra festen går til Muskelsvindfonden.

For tredje år i træk havde ægteparret Rikke og John Vind inviteret venner og bekendte til et brag af en festival i deres baghave på Nørre Allé i Kalundborg. En festival hvor hele overskuddet går til Muskelsvindfonden.

Den lille private festival startede tilbage i 2020 hvor Rikke Vind var så heldig at vinde en minikoncert i egen have i en konkurrence gennem Grøn Koncert.

Og siden har ægteparret gentaget ’havefesten’ under navnet Nørreballe Vind’er Fest, hvor alle deltagerne havde betalt et gebyr for at deltage, der kunne købes mad og drikke og der var to forskellige band og en DJ på scenen i løbet af dagen og aftenen.

Rigtigt mange lokale firmaer har støttet festivallen med gaver som blev solgt gennem en auktion og et kinesisk lotteri, samtidig havde Kalundborg Broderlaug støttet med 5000 kr.

”Vi er knapt så mange som sidste år, dels på grund af det dårlige vejr og dels fordi flere af de inviterede havde andre aftaler, men alligevel har købelysten været stor så der bliver et flot beløb til Muskelsvindfonden,” fortæller John Vind lørdag aften hvor der danses lystigt i regnen til livemusik fra bandet ’Spændt op til lir’. Tidligere på dagen var det Frank Clifforth, kendt fra X-Factor, som stod på scenen.

Rikke og John Vind er ikke i tvivl om, at der selvfølgelig også bliver Nørreballe Vind’er Fest til næste år.

Del