Ramte mand i fodgængerfelt og stak af

Ramte mand i fodgængerfelt og stak af

Af Jens Nielsen

En mand blev ramt af en bil da han krydsede vejen i et fodgængerfelt. Bilisten staf af fra uheldet. Et vidne så uheldet og har oplyst bilens nummerplade til politiet.

Torsdag sidst på eftermiddagen anmeldte en 44-årig mand fra Roskilde, at han kl. ca. 16.15 var blevet påkørt af en bilist på Nørre Alle i Kalundborg. Bilisten var trods påkørslen kørt fra stedet uden at standse og give sig til kende over for anmelderen.Politiet fik ud fra afhøring af den 44-årige klarlagt, at han som fodgænger havde krydset Nørre Alle fra syd mod nord ud for et busstoppested, da han blev påkørt af en højre svingende bilist. Bilisten var kørt ud fra en parkeringsplads på den nordlige side af Nørre Alle og havde svinget til højre ad Nørre Alle i vestlig retning.

Den 44-årige var sluppet uskadt fra påkørslen, men havde ingen oplysninger om bilisten, hvis fører blev beskrevet som en 30-50-årig mand med et udenlandsk udseende.

Et vidne havde dog set uheldet og givet den 44-årige oplysninger om nummerpladen på bilistens bil. Disse oplysninger bruger politiet nu i et forsøg på at få identificeret både bilen og dens fører.

Del