Ramasjang-Kristian i Den 8. Himmel

Mesterdetektiven Kristian forsøger, at få den skyldige bag tremmer.

Ramasjang-Kristian i Den 8. Himmel Showet foregår i Klosterparken i Kalundborg tirsdag den 26. juli kl. 10.30.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Et af de mest sete programmer på DR Ramasjang tager børnene med ind i et spændende univers med sjove skurke og svære mysterier, hvor mesterdetektiven Kristian forsøger, at få den skyldige bag tremmer. Nu kommer Kristian til Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg.

Kristian Gintberg er klar med et helt nyt show, hvor han tager børnene med i opklaringen af et mysterium. Sammen følger de sporene, og udelukker skurkene én for én. Det hele sker på tirsdag i Klosterparken i Kalundborg.

Men hvem er skurken? Er det danseslynglen Danse Staffan, fodboldtossen Ronni Roligan eller den skøre jagtprinsesse Hanne Riffel? Er det Fru Pudderkvast, Camping Vagn, Reichardt Thomsen eller Preben Pølsesnak? Kom og syng med på de prisvindende sange fra programmet, når duoen Kristian og hans musiker spiller op – og gør dig klar til at løse et rigtigt mysterium!

”Børn må helst ikke opdage, at de lærer noget. Så jeg gør, hvad jeg kan for, at gøre det sjovt for børnene at være små hverdagsdetektiver med både snuden og fornuften solidt plantet i løsningssporet,” fortæller Kristian Gintberg, 

Showet foregår i Klosterparken i Kalundborg tirsdag den 26. juli kl. 10.30. Billetter kan købes ved indgangen eller på kalundborgbib.dk. Det er det sidste af sommerens arrangementer for børn i Den 8. Himmel i Klosterparken.

Del