Raklev skole- her er vi.

Læserbrev: Raklev skole- her er vi!

Raklev skole består. Vi er her! Og det har vi brug for at melde ud, for vi hører om så mange børn, der ville trives godt på Raklev skole, og måske er vi blevet glemt lidt, siden de ikke er dukket op?   For et stykke tid siden havde vi et møde med et bredt udsnit af lokale politikere. Kalundborg Kommune vil gerne værne om og bevare de små skoler. Dels af hensyn til lokalsamfundene, dels fordi de små skoler kan noget, som de store ikke kan.

 Vi har et personale, hvor alle er lærer-/ pædagoguddannede. Vi har det laveste fravær i kommunen, hos såvel børn som personale. For nogle år siden lavede kommunen en undersøgelse over, hvilke elever der klarede sig bedst til afgangseksamen. Det var Raklev skoles elever.

Vi er rummelige, og vi har små klasser, hvor der er tid til børnene. Tid der bevirker, at børnene udvikler sig fagligt og socialt i et trygt og overskueligt miljø. Vi har en SFO med et fantastisk udeområde, hvor der laves popcorn på bål, og NERF-turneringer. Der bliver lavet porretærte i hjemkundskab og lerfisk i håndværk og design.

Så vi er her! Kom gerne på besøg! Man vil opleve en særdeles god stemning blandt elever og personale. Følg os på Facebook. Vi tager tit ud af huset, mindst en gang om måneden, og vores udearealer inddrages gerne i undervisningen.

Alt i alt kan vi tilbyde, at jeres børn får et rigtig godt fundament på Raklev skole, og de børn vi sender på Herredsåsen er glade for at fortsætte der efter 6. klasse. Politisk ønsker man at bevare de små skoler. Vi ønsker så også at det frie skolevalg efter 6.kl kan være en realitet. Man vælger normalt skole efter sine børns lokalområde, bosted og fritidsaktiviteter. Dette valg bør træffes af forældrene, ikke af fasttømrede skolegrænser.

På vegne af den samlede personalegruppe

Lærer Bodil Therkelsen

Raklev skole

Del