Radikal transportordfører besøger Asnæs og Røsnæs

Foto: Rasmus Helveg Petersen (th) sammen med den nuværende Radikale Næstformand Andreas Steenberg (i midten) og Jeppe Hedegaard Sørensen, der stiller op til Kommunalvalget 2021.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Den lokale Radikale partiforening har inviteret partiets transportordfører Rasmus Helveg Petersen på besøg, for at deltage i dialog med lokale borgere angående en muligt kommende Kattegatforbindelse. Det tilbud har han takket ja til. Hele mandagen den 31. maj vil han derfor være i Kalundborg, hvor de lokale kandidater til det kommende kommunevalg Hans Munk, Michael Augustine, Mette Hvid Brockmann og Jeppe Sørensen er værter.

”I lokalforeningen sætter vi rigtig stor pris på, at Rasmus vil komme og se, hvad det er Asnæs og Røsnæs rummer, og hvorfor der er så meget at passe på. Vi er lokalt ikke herrer over, om Kattegatforbindelsen kommer, men vi kan gøre alt, hvad der står i vores magt for at sikre, at der bliver passet på vores uvurderlige natur, som halvøerne rummer, samt de mennesker, der bor der. Hvis den skal komme, så vil vi, i det lokale Radikale Venstre, at det bliver som en tunnel både på land og i vand,” skriver de radikale medlemmer i en pressemeddelelse. 

Ved besøget begyndes dagen på Asnæs halvøen, hvor den lokale forening imod en forbindelse på halvøen vil vise Rasmus Helveg Petersen og den lokale partiforening rundt. Ved middagstid går turen til Røsnæs, hvor der startes med et offentligt møde ved Naturrummet, hvor foreningen imod motorvej på Røsnæs er med. Efter mødet går turen til Nyby Havn samt stedet, hvor skitserne viser, at en forbindelse vil gå ud fra kysten.

Dagen afsluttes med et besøg på Stejlhøj, hvor ordføreren skal se, hvilken udviklingen Station Øst har været med til at starte. Her vil Borgmester Martin Damm (V) samt repræsentanter fra Kalundborgs erhvervsliv deltage. Her vil det handle om vigtigheden af decentrale uddannelser samt vores ønsker til bedre togforbindelse og færdiggørelse af motorvejen til Kalundborg.

Del