Puzzlewalk og/eller det kolde gys

I september er der mulighed for at få en på opleveren md Kulturpakker til Ældre.

Puzzlewalk og/eller det kolde gys
Kulturpakker til Ældre tilbyder både puzzlewalk og vinterbadning.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I september er der mulighed for at få en på opleveren når Kulturpakker til Ældre onsdag den 6. september sammen med Turistforeningen tager på Puzzlewalk i Kalundborg.

Her kan man løse mysteriet i Kalundborg og samtidig lære byen bedre at kende ved at følge ledetrådene. Mens I følges ad rundt, vil man opdage hemmelige historier tilbage fra grundlæggelsen af Kalundborg i det 12. århundrede hele vejen op til nutidens sitrende byliv.

Man skal huske, at man selv skal kunne komme rundt udendørs i byen på egne ben eller i egen kørestol. Der forekommer brosten på turen. Arrangementet foregår den 6. september kl. 13-16.

Det kolde gys

Er man mere til det kolde gys, skal man være mere end velkommen til at komme med, når Kulturpakker til Ældre og Vinterbadeklubben Isfuglene, mandag den 9. oktober inviterer til vinterbadning.

Der venter en stor oplevelse, som man godt kan blive afhængig af. Blodtrykket stiger, pulsen falder og kroppen udskiller stresshormoner, når man udsætter den for et iskoldt vinterbad. Lige i det øjeblik, man kommer under, er det selvfølgelig iskoldt. Men kort tid efter, kan man mærke, hvordan varmen strømmer igennem kroppen, og der kommer gang i blodcirkulationen.

Til arrangementet er der indendørs omklædning og varme brusebade. Måske kobles der ligeledes saunagus på arrangementet. I tilfælde af, at der bliver varmet op i saunaen, skal man huske at medbringe et stort og et lille håndklæde, da det skal bruges til at svøbe sig ind i i saunaen og til at sidde på. Til begge arrangementer vil der efterfølgende blive serveret kaffe og kage.

Lyder det som nogle arrangementer, man kunne tænke sig at deltage i, kan billetterne købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk under ”se arrangementer” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid. Man skal dog være opmærksom på, at man kun kan købe én billet ad gangen.

Ovenstående arrangementer sker i samarbejde med Kulturpakker til Ældre samt Kalundborg Turistforening og Vinterbadeklubben Isfuglene.

Del