Punkt1 købmænd inviterer til liveshopping

Det hele sker virtuelt og live på Facebook-siden for TV-Kalundborg.dk, som står for livesendingen.

Punkt1 købmænd inviterer til liveshopping
Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen sender live torsdag aften, hvor der tilbydes en lang række af gode tilbud. Arkivfoto: Gitte Korsgaard

Af Jens Nielsen

Der går TV-Shop i den torsdag aften, når de to Punkt1 købmænd, Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, går live med en lang række gode ’Ja tak’ tilbud.

Torsdag aften d. 20. oktober kl. 19 byder Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen indenfor i Punkt1 i Kalundborg til liveshopping med de vildeste tilbud.

Det hele sker virtuelt og live på Facebook-siden for TV-Kalundborg.dk, som står for livesendingen.

I forbindelse med at hele forretningen på Stejlhøj skal bygges om er der en række varer som skal sælges ud for at få plads til dels det nye inventar og dels nye varer, derfor har de to Punkt1 købmænd udvalgt en række hvidevarer som sælges til spotpris som ’Ja tak’ tilbud denne aften.

”Vi har flere emhætter som vi skal af med til billige penge, vi har også en række hvidevarer som kan have en lille bule eller en ridse, der vil også være gode tilbud på en lang række af mindre husholdningsmaskiner, så der er rigtigt mange penge at spare og mange gode tilbud, så det er bare at følge med når vi sender live torsdag aften,” forklarer Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, der selv vil være tv-værter denne aften.

Så følg med på Facebooksiden for TV-Kalundborg.dk torsdag aften, så er der mulighed for at gøre en god handel.

Del