Punkt1 købmænd har solgt butik til Power

Kontrakt blev underskrevet onsdag hvor administrerende direktør i Power, Jesper Boysen, var i Kalundborg

Punkt1 købmænd har solgt butik til Power Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen sammen med administrerende direktør i Power, Jesper Boysen i midten i forbindelse med kontraktunderskrivelsen onsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Punkt1 makkerparret Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, Kalundborg, har solgt deres Power forretning i Ringsted. Kontrakten blev underskrevet onsdag formiddag.

Tilbage i april åbnede Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen en Power forretning i Ringsted efter et nyt franchisekoncept, men nu har Power kæden overtaget forretningen i en slags byttehandel med tre Punkt1 forretninger i Københavnsområdet.

”Vi sælger vores Power forretning i Ringsted tilbage til Power og har overtaget tre Punkt1 forretninger i københavnsområdet, og det underskriver vi kontrakter på i dag,” fortæller Steen Jensen, som sammen med Jesper Abkjær Petersen, ejer en række Punkt1 forretninger på Sjælland samt et par Expert forretninger og en Lysmesteren forretning.

Administrerende direktør i Power, Jesper Boysen, var onsdag i Kalundborg for at underskrive kontrakterne.

”Der er faktisk tale om en byttehandel, og det betyder i praksis, at Power har sluppet alle sine Punkt1 forretninger på nær en, så alle Punkt1 forretninger i hele landet er nu franchisebutikker og vores egne Power forretninger bliver mere rendyrket,” fortæller Jesper Boysen, og fortsætter,

”Steen og Jesper er enormt dygtige til at drive butikker, men Power konceptet kan være svært at forholde sig til i forhold til hvad de er vant til at arbejde med, så det her er en rigtig god historie for begge parter.”

”Vi er bare bedre i de mindre forretninger hvor vi har fat i hr. og fru Jensen og vores business-to-business salg, derfor skiller vi os af med vores Power i Ringsted,” fortæller Steen Jensen

Ingen planer om Power i Kalundborg

Vi spurgte administrerende direktør i Power, Jesper Boysen, hvornår kæden bygger i Kalundborg, og til det siger han,

”Vi har pt ingen aktuelle planer om at bygge i Kalundborg.”

En lille afskedsgave fra Power til Power

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen havde en lille overraskelse til Jesper Boysen, en slags sjov afskedsgave fra Power til Power, nemlig en el scooter som i den grad fik smilene frem hos medarbejdere og indehavere hos Punkt1, og for et kort øjeblik fik Jesper Boysen til at blive helt stille, og der skal ellers noget til, inden han brød ud i en kæmpe jubel over den sjove gave.

Del