Punkt 1 klar med helt nyt Miele Center

Punkt 1 klar med helt nyt Miele Center Et helt nyt Miele center står nu klar hos Punkt 1 på Stejlhøj i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En helt ny Miele center står nu færdigt hos Punkt 1 på Stejlhøj i Kalundborg. En flot præsentation af hele programmet fra Miele.

Punkt 1 i Kalundborg har siden åbningen for 15 år siden været en af de forhandlere i landet som solgte flest Miele hvidevarer, ikke mindst grundet en flot afdeling hvor det eksklusive produkt har været præsenteret flot præsenteret.

Nu har håndværkerne været i gang og den 15 år gamle udstilling er blevet erstattet af et helt nyt og topmoderne Miele center.

”Vi er næsten færdig, vi mangler bare lige at få installeret et hjørne med vinkøleskabe og nogle vintønder, så er vi klar til at holde fredagsbar,” griner Steen Jensen, som sammen med Jesper Abkjær Petersen, ejer Punkt 1 i Kalundborg.

”Det her er jo også med til, at når kunderne har været i et køkkenfirma for at se på nyt køkken, og de så kommer her og ser vores Miels center, så er det ikke så svært at overbevise dem om hvad de skal vælge af hvidevarer,” fortsætter Steen Jensen.

I det nye Miele center er der også blevet plads til en række industrimaskiner, som både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

”Vi har mange kommuner og institutioner som kunder og nu kan vi fysisk vise hvad vi har i Miele,” siger Steen Jensen.

Tre medarbejdere hos Punkt 1 Kalundborg er ambassadører i Mieles program og har bl.a. besøgt fabrikken i Tyskland.

Del