Punkt 1 har sat gang i generationsskifte

Selv om makkerparret Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen selv mener de er unge og har mange år på arbejdsmarkedet endnu, så har de netop sat gang i et generationsskifte

Punkt 1 har sat gang i generationsskifte
Fra venstre: Jesper Abkjær Petersen, Michala Rømer Jensen, Mike Jensen og Steen Jensen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen har sat gang i et generationsskifte på seks af parrets Punkt 1 forretninger.

Selv om makkerparret Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen selv mener de er unge og har mange år på arbejdsmarkedet endnu, så har de netop sat gang i et generationsskifte som kommer til at vare de næste 10 år.

Michala Rømer Jensen og Mike Jensen har købt hver 10% i seks Punkt 1 forretninger beliggende i Kalundborg, Nykøbing Sj., Asnæs, Jyderup, Slagelse og Gørlev og skal altså over de næste 10 år købe sig mere og mere ind i virksomhedens forretninger.

Michala Rømer Jensen er bosat i Holbæk og har tidligere været medejer af en hvidevareforretning i en konkurrerende kæde.  Hun har arbejdet for Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen i bl.a. Ringsted og i Kalundborg. Nu bliver hun så medejer af de seks Punkt 1 forretninger.

Mike Jensen er søn af Steen Jensen og det lå måske lidt i kortene, at han skulle være medejer af de mange Punkt 1 forretninger. Han er udlært i forretningen i Asnæs og har de sidste par år været tilknyttet Punkt 1 i Kalundborg.

Del