Psykoterapeut tilbyder også familierådgivning

"Mange familier lever lidt et parallel liv i det samme hus, det er blevet sådan et forretningsministerium, og så giver du ikke noget af dig selv, et parforhold passer ikke sig selv.”

Psykoterapeut tilbyder også familierådgivning Bent Kristensen driver sin klinik fra privatadressen på Chr. Den 2. Vej i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I en til tider stresset hverdag med mange forventninger og krav, eller i en traumatisk periode af livet, hvor man har mistet, kan det indimellem være nødvendigt at få et pusterum. At snakke med en, der faktisk lytter, og det gør Bent Kristensen. Nu tilbyder han også familierådgivning.

Bent Kristensen er uddannet psykoterapeut og fra sin klinik i Kalundborg hjælper han både yngre, ældre, enlige, par og nu også hele familien.

”Der er mange familier hvor der er noget mistrivsel, det kan være problemer i skolen eller hvor dagen er løbet lidt fra forældrene, så glemmer mange hvor forelsket de var da de mødtes for mange år siden, pludselig bliver det hverdag og børnene de mærker hvis der er noget galt, men det kan jeg hjælpe dem med, og tit skal der ikke ret meget til at få dem ind på sporet igen,” fortæller Bent Kristensen, og fortsætter,

”Mange er ramt af stress i en eller anden grad, arbejdet fylder rigtigt meget, hverdagen kører, der skal handles ind, laves mad, mange familier lever lidt et parallel liv i det samme hus, det er blevet sådan et forretningsministerium, og så giver du ikke noget af dig selv, et parforhold passer ikke sig selv.”

Din partner kan ikke gætte hvad du tænker

”Mange af de par som kommer her, tror at partneren ved hvad den anden tænker, og nej din partner kan ikke gætte hvad du tænker, så kan de blive uvenner over noget som ikke findes, så det er noget med tydelighed og kommunikation, og det kan jeg hjælpe med,” siger Bent Kristensen.

Det skal fejres

Bent Kristensen mener også, at selv små skridt i den rigtige retning skal fejres for at fastholde ændringen, fx med et glas rose og et par gode stykker chokolade eller ved at sætte et lille flag på bordet.

”Jeg interesserer mig meget for den her adfærd, og når så klienterne opdager en ændring så skal det også fejres, ellers forsvinder det ud i ingenting, når endelig du anstrenger dig for at ændre din adfærd, og du ikke ser det, hvordan skal andre så kunne se det.

Plads til et godt grin

Selv om klienterne kommer i et alvorligt ærinde, så skal der også være plads til et godt grin.

”Man skal også turde mærke glæden når først vi har fået vendt skuden, så vi kan godt få et ordentligt grin indimellem,” siger Bent Kristensen.

Bent Kristensen har kunder fra store dele af Sjælland som med jævne mellemrum besøger klinikken i Kalundborg.

Bent Kristensen er 63 år, født og opvokset i Kalundborg, og bor i dag, sammen med sin hustru, på Chr. Den 2. Vej i Kalundborg, hvor han også driver sin klinik fra. 

Han kan bl.a. træffes via  www.psykoterapi-kalundborg.dk

Del