PsykInfo sender livetalk om angst hos voksne

PsykInfo Region Sjælland sender live mandag den 28. november.

PsykInfo sender livetalk om angst hos voksne
PsykInfo Region Sjælland sender livetalken Angst hos voksne.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Bliv klogere på angst, når PsykInfo Region Sjælland sender livetalken Angst hos voksne. Her bliver der sat fokus på, hvad angst er, og hvilke redskaber, man kan tage i brug for at håndtere angst.

Angst er en af de mest almindelige psykiske sygdomme i Danmark. Det skønnes, at ca. hver 5. dansker, på et tidspunkt i livet, rammes af en eller anden form for angst. Angsten kan blive meget begrænsende for udfoldelsen af hverdagslivet, og have stor indvirkning på relationerne til andre. Men angsten kan man arbejde med og få ud af sin krop, så den ikke længere er styrende. Det kan fx være at arbejde med det, man undgår på grund af angsten.

Når PsykInfo Region Sjælland sender live, vil en EN AF OS ambassadør, der selv har haft oplevelser og erfaringer med angst, og en psykolog, der er specialist og supervisor i psykoterapi, tale sammen om, hvordan angst kan håndteres.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside, www.facebook.com/psykinfosjaelland, hvor der livestreames mandag den 28. november kl. 19-20.

Del