PsykInfo inviterer til livetalk om kvinder med ADHD

Fordi symptomerne hos kvinder er anderledes end hos mænd, bliver mange kvinder senere diagnosticeret.

PsykInfo inviterer til livetalk om kvinder med ADHD
PsykInfo Region Sjælland sender en online livetalk med fokus på, hvordan ADHD kan komme til udtryk hos kvinder.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 9. marts sender PsykInfo Region Sjælland en online livetalk med fokus på, hvordan ADHD kan komme til udtryk hos kvinder, og hvad man som kvinde med ADHD selv kan gøre for at opnå en meningsfuld og velfungerende hverdag.

Kvinder med uopdaget ADHD kan være plaget af angst, tvangsprægede handlinger, stress, tristhed og depression. Mange kan opleve sig selv som dovne, utilstrækkelige, indadvendte og kan have svært ved at indgå i sociale fællesskaber – hvilket alt sammen kan påvirke selvværdet. Skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse fredag.

Fordi symptomerne hos kvinder er anderledes end hos mænd, bliver mange kvinder senere diagnosticeret. Men diagnosticering kan åbne op for en anden forståelse, behandling og dermed mulighed for en ny måde at håndtere hverdagen på. 
Fra både en faglig og en personlig vinkel sætter vi i livetalken fokus på, hvordan ADHD kan komme til udtryk hos kvinder, og der tales om, hvordan man som kvinde med ADHD kan opnå en hverdag, der er velfungerende og meningsfuld.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor der livestreames. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet til sidst i udsendelsen.

Medvirkende:

  • Tasha, studerende og frivillig i ADHD-foreningen
  • Mathilde Ulvsgård-Hansted, speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, Region Sjælland

Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor der livestreames torsdag den 9. marts 2023 kl. 19-20 på www.facebook.com/psykinfosjaelland

Del