Prøvekør en Hyundai og vind en bil

Prøvekør en Hyundai og vind en bil
For alle der, fra 2. januar til og med den 31. januar, prøvekører en Hyundai, deltager automatisk i lodtrækningen om en Hyundai i10 1.0 Advanced. Her Viktor Knudsen, der er Hyundai ansvarlig hos Bin2Bil Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Hyundai Kalundborg skyder årsskiftet i gang med en fantastisk konkurrence, hvor man kan vinde en bil. Alle, der i januar måned prøvekører en Hyundai model, deltager nemlig i konkurrencen om en spritny Hyundai i10.

I januar måned er der ekstra god grund til at prøve én af de mange prisvindende Hyundai-modeller hos Bin2Bil i Elmegade Kalundborg, som er autoriseret Hyundai forhandler. Det gælder alle modeller lige fra Hyundai BAYON, der blev kåret som årets Bedste junior SUV i 2022, over TUCSON, der blev kåret som Årets Flotteste SUV i 2022, til IONIQ 5 - Årets Bil i Danmark og Verden 2022.

For alle der, fra 2. januar til og med den 31. januar, prøvekører en Hyundai, deltager automatisk i lodtrækningen om en Hyundai i10 1.0 Advanced til en værdi af hele 145.490 kr.  

”Og derfor er der ekstra god grund til at lægge vejen forbi Hyundai Kalundborg til Åbent Hus i weekenden den 7.-8. januar samt den 14.-15. januar,” siger Viktor Knudsen, der er Hyundai ansvarlig hos Bin2Bil Kalundborg.

Præmien er en Hyundai i10 1.0 Advanced, hvor præmieafgiften er betalt. Vinderen vil få direkte besked medio februar 2023 og udtrækkes blandt alle registrerede prøvekørsler udført i januar måned 2023. Bilen kan ikke ombyttes til kontanter.

Udover muligheden for at vinde en Hyundai i10, er der i januar tilmed tilbud på tagbokse, hvor man kan spare 20 procent.

Mange af de nævnte modeller fås også til en attraktiv privatleasingpris og netop nu er der flere varianter af
bl.a. i10, i20, i30 og BAYON på lager til hurtig levering.

Del