Prøv en Hyundai KONA Electric og vind et ophold i Legoland

Alle, der prøvekører en Hyundai KONA Electric i april og maj måned, deltager nemlig i en konkurrence om at vinde et ophold i Legoland for fire personer til en værdi op til 4.995 kr. 

Prøv en Hyundai KONA Electric og vind et ophold i Legoland
Flemming Bøegh fra Bin2Bil - Hyundai Kalundborg i Elmegade ved en nye Hyundai KONA Electric. Foto: Jens Nielsen

I april og maj måned er der flere grunde til at besøge Hyundai Kalundborg. Alle, der prøvekører den populære og familievenlige Hyundai KONA Electric, deltager nemlig automatisk i konkurrencen om at vinde et ophold for fire personer i Legoland.

Den nye Hyundai KONA Electric har siden dens lancering imponeret med sin rummelighed og er nu blevet en populær familiebil, der kombinerer høj effektivitet med lang rækkevidde, alt sammen til en attraktiv pris.

Hvis man endnu ikke har prøvet den rummelige SUV, har Hyundai Kalundborg nu et ekstra incitament til at lægge vejen forbi. Alle, der prøvekører en Hyundai KONA Electric i april og maj måned, deltager nemlig i en konkurrence om at vinde et ophold i Legoland for fire personer til en værdi op til 4.995 kr. 

Plads til familien
Hyundai KONA Electric er en aerodynamisk og familievenlig elektrisk SUV med en rækkevidde på op til 513 km. Den er rummelig, også på bagsædet samt i bagagerummet, hvor der er god plads til barnevogn, klapvogn og lignende børneudstyr.

Hyundai KONA Electric fås i to batteristørrelser: Standard Range med et batteri på 48,4 kWh, der har en rækkevidde på op til 377 km, samt Long Range med et batteri på 65,4 kWh og en rækkevidde på op til 513 km. Begge varianter har mulighed for anhængertræk, og den populære Long Range-variant kan trække op til 750 kg med bremser. 

Man har også mulighed for at prøvekøre Hyundai KONA i benzinversion, hvor man samtidig automatisk deltager i konkurrencen.

Præmien består af 1 overnatning for 2 voksne og 2 børn i temaværelse inkl. morgenmad og 2 dages entré til Legoland. Værdi op til 4.995 kr. Præmien er gyldig i sæson 2024 ex. 31. december. Præmien kan ikke ombytte til kontakter eller ændres til andre billettyper.

Del