Prognose lyder på sælgers marked

Overvejer du at sætte din bolig til salg nu, er tidspunktet overordentligt velvalgt lyder det fra lokal ejendomsmægler.

Prognose lyder på sælgers marked
Det er ifølge indehaver af Estate Kalundborg, Thomas Ziegler Linnemann Jensen en udvikling, der kendetegner sælgers marked.

kontakt@tv-kalundborg.dk  

Boligmarkedet fortsætter i maj måned sin positive udvikling trods højt renteniveau. Lokal ejendomsmægler sætter ord på udviklingen.

Overvejer du at sætte din bolig til salg nu, er tidspunktet overordentligt velvalgt. Ifølge boligmarkedets nøgletal for maj måned, som netop er blevet offentliggjort af Boligsiden.dk, stiger boligpriserne samtidig med, at de nedslag, der gives i pris, bliver mindre. Det er ifølge indehaver af Estate Kalundborg, Thomas Ziegler Linnemann Jensen en udvikling, der kendetegner sælgers marked.

”Det er ubetinget en fordel, at afslagene bliver mindre og priserne stiger, når man skal sælge sin bolig,” lyder fra Thomas Ziegler Linnemann Jensen.

Han genkender udviklingen fra sin egen forretning

”Vi mærker tydeligt, at dansk økonomi er bomstærk. Der er optimisme på boligmarkedet, og det virker, som om man har vænnet sig til renteniveauet. Det ville selvfølgelig være rart, hvis vi kunne udbyde flere boliger, og det er bl.a. også på grund af det relativt lave boligudbud, at vi ser stigende priser,” siger Thomas Ziegler Linnemann Jensen.

Optimismen afspejler sig også i de priser, som boligerne ender med at blive udbudt til. Siden maj 2023 er udbudspriserne på villaer i gennemsnit steget 1.000 kroner pr. kvadratmeter, viser en opgørelse fra Boligsiden. Og ser man på udviklingen i Kalundborg er stigningen på 2.800 kroner pr. kvadratmeter.

”Stigningen her i Kalundborg svarer til en stigning på 420.000 kr. for en villa på 150 kvadratmeter. Det er en pæn stigning, som viser, at boligefterspørgslen er stigende. Går man derfor med planer om at skifte bolig, anbefaler vi, at man får sin bolig vurderet for at kende sin boligs værdi i det aktuelle marked,” siger Thomas Ziegler Linnemann Jensen.

Del