Pres på blomsterbutik i Kalundborg

Mors Dag: Blomsterbutikken opfordrer til, at man bestiller i god tid, hvis man vil være sikker på at give gaven på dagen.

Pres på blomsterbutik i Kalundborg Med mangedoblinger af bestillinger er Mors dag årets travleste hos Den Lille Blomsterbutik i Kalundborg. Her Charlotte Rasmussen, der er i gang med at lave en af sine fine blomsterbuketter. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Med mangedoblinger af bestillinger er Mors dag årets travleste hos Den Lille Blomsterbutik i Kalundborg. Blomsterbutikken opfordrer til, at man bestiller i god tid, hvis man vil være sikker på at give gaven på dagen.

Søndag den 8. maj er det Mors Dag, og for mange en fin anledning til at glæde sin mor eller en anden kvinde med en blomsterhilsen. Hvis man vil være sikker på, at kunne give den på selve dagen, bør man dog bestille blomstergaven nogle dage i forvejen. Sådan lyder opfordringen fra Charlotte Rasmussen, der ejer blomsterbutikken Den Lille Blomsterbutik i Kalundborg.

Mors dag er en meget populær mærkedag i Danmark, og vi har i blomsterbutikken mere travlt end på Valentinsdag. Det vil være en stor hjælp, hvis vores kunder bestiller i god tid op til Mors dag. På den måde kan vi være på forkant med anretningen af blandt andet gavekurve, og få bestilt de rette mængder hjem til dem og buketterne, som vi friskbinder til dagen,” fortæller Charlotte Rasmussen.

Hos Den Lille Blomsterbutik er salget mangedoblet på Mors Dag sammenlignet med en almindelig dag. Åbningstiderne er forlænget, og medarbejderantallet øget. Alligevel har blomsterbutikkens ansatte svært ved at følge med.

Gælder også online

Det gælder ligeledes, hvis man bestiller en Mors dag-blomstergave online, at det er en fordel at være i god tid med bestillingen.

Del