Præventiv indsats gav uventet resultat

Politiet gik dog ikke tomhændede fra adressen.

Præventiv indsats gav uventet resultat
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

En patrulje fra den forebyggende afdeling på politistationen i Kalundborg var tirsdag eftermiddag i Jerslev Sj. området i et præventivt øjemed, fordi politiet jævnligt får anmeldelser om knallertkørsel til ulempe og gene for beboerne i byen.

Kl. ca. 15 fik patruljen kontakt til en 17-årig ung mand fra Jerslev Sj. på en tankstation i byen. Han havde lige tanket sin knallert, der var forsynet med en større motor, end hvad knallerten lovligt kunne være forsynet med under kørsel på offentlig vej.

Den 17-årige trak herefter sin knallert til sin nærliggende bopæl, hvor patruljen fik en snak hans værger om både det ulovlige og uhensigtsmæssige i eventuel kørsel på offentlig vej med hans knallert. Den 17-årige blev i denne anledning ikke sigtet for noget, da han ikke havde anvendt knallerten til kørsel på offentlig vej.

Politiet gik dog ikke tomhændede fra adressen, hvor der holdt en personbil med nummerplader på. Disse nummerplader var efterlyste af politiet på grund af både manglende synsgodkendelse af bilen og manglende betaling af den lovpligtige ansvarsforsikring.

Nummerpladerne på bilen blev inddraget af politiet med henblik på senere overdragelse til Motorstyrelsen til afmelding i de centrale registre. Der skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport onsdag.

Del