Postgaarden kører videre med ny ejer

Handlen er kommet i hus på få uger

Postgaarden kører videre med ny ejer
Trine og Morten Nystrup har solgt Postgaarden, her ses de sammen med restaurationschef på Det Mexicanske Bøfhus i Kalundborg, Sülle Gövercin og Ali Gövercin, der er indehaver af Det Mexicanske Bøfhus i Kalundborg og Slagelse og nu også Postgaarden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Trine og Morten Nystrup overdrager nøglerne til Postgaarden til Ali Gövercin, indehaver af Det Mexicanske Bøfhus i Kalundborg.

Ægteparret Trine og Morten Nystrup har siden maj 2019 drevet Event- og Musikhus Postgaarden i Kalundborg, og det har bragt dem mange gode oplevelser. Det har været hårdt, men nu er tiderne gode, og der er travlt på Postgaarden. Dog har Trine og Morten Nystrup besluttet, at når der kunne findes gode kræfter, der ville tage over, gav de gerne faklen videre.

Ægteparret har fem børn, hvoraf tre af dem bor hjemme, og det er svært at få familielivet til at hænge sammen, når man altid er væk fra børnene i weekenderne, fordi man skal arbejde. 

Og nu er det faktisk lykkedes at finde en interesseret køber til Postgaarden, nemlig Ali Gövercin, der er indehaver af Det Mexicanske Bøfhus i Kalundborg og Slagelse, som pr. 1. juni i år overtager nøglerne til Postgaarden. 

Det bliver restaurationschef på Det Mexicanske Bøfhus i Kalundborg, Sülle Gövercin, som er bror til Ali Gövercin, der kommer til at drive Postgaarden, og det bliver efter samme koncept som Trine og Morten Nystrup har drevet stedet.

”Vi kommer til at drive Postgaarden videre på samme måde som Trine og Morten har drevet stedet, dvs. private fester, firmaarrangementer, koncerter og så regner vi med at der kan blive noget synergi mellem vores restaurant, hvor vi har plads til 120 gæster og Postgaarden sådan, at man kan spise på Det Mexicanske Bøfhus og så gå på Postgaarden bagefter for at høre musik,” fortæller Sülle Gövercin.

Handlen er kommet i hus i løbet af få uger, en artikel på TV-Kalundborg.dk vakte Sülle Gövercin interesse.

"Jeg var på ferie og der så jeg en artikel på TV-Kalundborg.dk om, at Trine og Morten ville sælge, så da jeg kom hjem tog jeg kontakt og nu er vi blevet enige, faktisk har vi ikke haft nogen planer om at udvide i Kalundborg, men jeg kunne godt se nogle muligheder og så synes jeg også, at det ville være ærgeligt hvis det bare skulle lukke," fortæller Sülle Gövercin, som nu glæder sig til at komme i gang når nøglerne bliver overdraget d. 1. juni. På det tidspunkt planlægges en goddag og farvel reception.

Del