Populært julemarked klar til ryk-ind på lørdag

Julemarkedet plejer at være et tilløbsstykke med en lang kø inden dørene bliver åbnet kl. 10.

Populært julemarked klar til ryk-ind på lørdag
Julemarkedet på Stejlhøjhus plejer at trække mange mennesker til. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lørdag den 25. november er der atter julemarked på Stejlhøjhus, hvor man kan kigge forbi og nyde lidt af den hyggelige julestemning. 

Stejlhøjhus, under Det Sociale Voksenområde Center 1, byder endnu engang indenfor til julemarked nu på lørdag d. 25. november mellem kl. 10-15.

Julemarkedet plejer at være et tilløbsstykke med en lang kø inden dørene bliver åbnet kl. 10.

På det fine julemarked kan bl.a. finde smuk keramik, glas, unika julepynt, diverse ting fra sy-værkstedet ligesom, man kan købe pyntegrønt, juledekorationer og adventskranse. Alt sammen fra stedets mange værksteder.

i caféen, vil der være salg af gløgg og æbleskiver og der vil være underholdning af husbandet Kryds og Tværs som spiller julemusik.

”I år er aktivitetscentret Sofiehuset fra Høng også med, det har de ikke været før, endvidere deltager Raklevgården, Solsikken og Møllebakkegården,” fortæller Karina Boye fra Stejlhøjhus.

Det populære julemarked har åbent lørdag den 25. november fra kl. 10 – 15 adressen er Elise Sørensens Vej 2 i Kalundborg – det der tidligere hed Stejlhøj. Alle er velkomne, og der er gratis parkering og indgang.

Del