Populært band giver koncert i Amfi Vestsjælland

De har spillet på store scener og på intime koncertsteder rundt om i landet. De har bl.a. spillet på Kalundborg Rock’er og i Raklev Kirke i Kalundborg, og nu er det altså tid til at stå på scenen i Amfi Vestsjælland.

Populært band giver koncert i Amfi Vestsjælland
I det smukke Amfi Vestsjælland i Bregninge giver Die Herren koncert lørdag den 25. maj. De har tidligere optrådt på bl.a. Kalundborg Rock'er. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det populære U2 kopiband ‘Die Herren’ har turneret hele Danmark rundt med U2´s populære sange siden 1991. Mere end 2.500 koncerter er det blevet til, og nu kommer de til Amfi Vestsjælland og giver koncert.

Ved det smukke Amfi Vestsjælland i Bregninge giver Die Herren koncert lørdag den 25. maj. De har spillet på store scener og på intime koncertsteder rundt om i landet. De har bl.a. spillet på Kalundborg Rock’er og i Raklev Kirke i Kalundborg, og nu er det altså tid til at stå på scenen i Amfi Vestsjælland omgivet af grønne træer.

Høj vandstand ændrer planerne lidt

Dog bliver det ikke helt, som planlagt grundet den høje vandstand i søen. Koncerten flyttes nemlig op på det grønne areal foran hovedhuset grundet vandstanden er så høj, som tilfældet er I øjeblikket.  

“Vi kan desværre ikke afholde koncerten, hvor vi plejer. Men det her skal nok også fungere rigtig fint. Vi gør det samme med den kongelige sommeropera,” fortæller Morten Kyst, der er formand for bestyrelsen i Amfi Vestsjælland.

Populært band vender tilbage til Kalundborg

Die Herren har tidligere givet koncert flere steder i kommunen, og har altid givet publikum en stor oplevelse, ligesom deres koncerter ofte er udsolgt.

“Die Herren er meget populære, og det virker som om, at interessen er stor, når man ser på billetsalget. Her kan man også se, at der kommer folk lidt længere væk fra. Men de er jo også altid gode for en fest,“ siger Morten Kyst.

Den populære irske rockgruppe U2´s musik har været et hit for kopibandet Die Herren, der gennem mange år har spillet deres sange til stor fornøjelse for publikum, hvor end de kommer frem. Die Herren spiller bl.a U2’s One, With or Without Your, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Years Day, Sunday Bloody Sunday, Vertigo og mange flere.

Når Die Herren går på scenen opfordres publikum til at blive en del af koncerten, hvilket i den grad lader sig gøre i de smukke omgivelser i Amfi Vestsjælland.

Koncerten foregår i Amfi Vestsjælland lørdag den 25. maj kl. 19. Billetterne kan købes hos Place2Book.

Del