Populære tv-kokke tryller lækre snacks før film

Den 27. juli skyder Kino Den Blå Engel byfesten i gang med Indisk Aften med Claus Holm og Søren Gericke, indiske hotdog og en god film.

Tirsdag den 27. juli inviterer Kino Den Blå Engel til Indisk Aften, hvor Claus Holm og Søren Gericke laver lækre snacks. Filmen ”Hundreds fods rejsen” vises efterfølgende.

Aftenen begynder kl. 18 sammen med Claus Holm og Søren Gericke. Hvad aftenen byder på, ved man aldrig helt med de to herrer. Man ved dog med sikkerhed, at de vil lave nogle lækre snacks til gæsterne, og at de vil være med både før og under filmen ”Hundred Fods Rejsen”, der vises kl. 19 i Kino Den Blå Engel. 

Vind billetter

Der er mulighed for at v inde to billetter til den indiske aften. Kino Den Blå Engel har i øjeblikket en konkurrence på deres facebookside hvor der skal svares på et let spørgsmål for at deltage i konkurrencen.

Per Junge fra Electricom sponserer øl eller vand til alle gæster, ligesom Kvickly Kalundborg sponsorerer råvarerne til de forskellige snacks, bl.a. indiske hotdogs med et tvist, der bliver lavet af Claus Holm og Søren Gericke – udenfor, hvis vejret ellers tillader det.

Billetsalget er i fuld gang, og man skal være hurtig, hvis man vil være med. Billetter købes på biografens hjemmeside eller i biografen i Vænget i Kalundborg.

Del