Populære brødre åbner Kalundborg Rock'er

I rækken af kunstnere som skal underholde på Kalundborg Rock’er 2024 kan arrangørerne nu melde endnu et navn ud til de mange tusinde gæster, der ventes til festivalen på Gisseløre.

Populære brødre åbner Kalundborg Rock'er
Selmani, kendt fra dette års X-Factor hvor de opnåede en flot 2. plads i finalen, underholder til dette års Kalundborg Rock'er.

Af Jens Nielsen

Det bliver de ’lokale helte’ Selmani som kommer til at åbne Kalundborg Rock’er 2024. Torsdag d. 8. august fra den store scene.

I rækken af kunstnere som skal underholde på Kalundborg Rock’er 2024 kan arrangørerne nu melde endnu et navn ud til de mange tusinde gæster, der ventes til festivalen på Gisseløre.

Nemlig de ’lokale helte’ Selmani, kendt fra dette års X-Factor hvor de opnåede en flot 2. plads i finalen. 

”Brødrene Arbnor og Rinor deltog i årets X-Faktor program og tog os alle med storm og charme. Vi har derfor fulgt nøje med i X-Factor og meget tidligt i forløbet været i dialog med drengene og deres bookingbureau og nu det endelig lykkedes at få en aftale i stand med dem Vi kaster Selmani direkte ind på stor scene og her skal de åbne hele festivalen med et show torsdag eftermiddag kl. 15.30,” fortæller Johnny Elmelund, pressetalsmand for Kalundborg Rock’er, og fortsætter, ”Vi glæder os meget til at se hvad Selmani kommer med og glæder os over at vi her i Kalundborg har sådanne et par talentfulde drenge som jeg tror kan nå langt fremover.”

Selmani, bestående af de talentfulde brødre 19-årige Rinor og 22-årige Arbnor, imponerede Danmark med deres unikke fusion af rap og sang under årets show, hvor Simon Kvamm var dommer og mentor.

I finalen optrådte de med deres helt nye single ’Vejen Hjem’: En optræden der ikke bare viste deres talent for flow og scenenærvær, men også understregede det nære forhold til deres familie og kulturelle ophav fra Kosovo. Flere lyriske elementer i singlen understreger nemlig det tætte bånd, de både har til Kosovo og Kalundborg. Singlen er skrevet af ingen ringere end legendariske Nik og Jay, der ifølge Simon Kvamm også kun har haft ros til overs for den hårdtarbejdende duo.

Trods deres andenplads har Universal valgt at arbejde videre med duoen, der nu skal i gang med at finde frem til næste skridt både i studiet og på den danske livescene, måske med spændende samarbejder fra etablerede kunstnere.

Del