Pop Up studie – få lavet julens billeder

Line Kongsted vil fortsat lave sine Pop Up studier fra tid til anden, så man har mulighed for at blive fotograferet indendørs også.

Pop Up studie – få lavet julens billeder
Fotograf Line Kongsted har fra lørdag den 19. november og frem til søndag den 4. december Pop Up Studie i Kalundborg, hvor hun fx kan tage billeder til en julegave. Foto: Line Kongsted

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fotograf Line Kongsted har fra lørdag den 19. november og frem til søndag den 4. december Pop Up Studie i SYMBs lokaler på stationen i Kalundborg. Her tilbyder hun at tage julens billeder indenfor i varmen i ro og fred.

Line Kongsted lukkede sit studie i Kalundborg pr. 1. oktober, da planen fremover er, at tage flere billeder ude i det fri. Men hun vil lave sine Pop Up studier fra tid til anden, så man fortsat har mulighed for at blive fotograferet indendørs, hvis det passer bedre. Hun tager ligeledes fortsat billeder af børn, voksne, familier, babyer, gravide og virksomheder - intet af det har ændret sig med beslutningen om, at lukke sit permanente studie ned.

”Idéen er faktisk med nyfødte babyer, at jeg kommer hjem til folk. At fotografere i eget hjem fungerer rigtig fint. Derudover har jeg fortsat mulighed for at tage billeder indenfor i mine Pop Up studier. Men jeg vil gerne gå efter en anden type billeder, der bliver taget udenfor. Når vi tager billeder udenfor, er børnene mere rolige og lettere at tage billeder af. De slapper mere af, faktisk gælder det både børn og voksne,” fortæller Line Kongsted.

Grunden til, at Line Kongsted vælger at lave Pop Up studie nu, er primært, fordi der ikke er mange lyse timer i døgnet, og det er koldt udenfor.

”Hvis jeg supplerer med at have et Pop Up studie engang imellem, kan mine kunder stadig få taget billeder indenfor også, og behøver ikke tage højde for vind og vejr. Men jeg har fortsat fototider udenfor, og faktisk har jeg kun to tider tilbage til udendørs fotografering i december,” fortæller hun.

Line Kongsted fotograferer nemlig kun til og med uge 49, derefter skal der redigeres og ordnes billeder, der alle skal være færdige til jul.

Line Kongsteds Pop Up studie vil være i SYMBs lokale på Kalundborg Station fra lørdag den 19. november til og med søndag den 4. december. Man skal booke tid via hjemmesiden www.hoskongsted.dk

Del