Ponyrytter med til de Nordiske Mesterskaber i Military

Ponyrytter med til de Nordiske Mesterskaber i Military
Rytter Victoria Bloch med ponyen Woodfield Bouncing Bobby skal ride deres første store mesterskab sammen til NM i Norge. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Rideklubben HYP (Humlebækgårds Youngsters Ponyklub i Kallerup) har en ponyrytter med til de Nordiske Mesterskaber i Starum i Norge for military, som afholdes den 23.-25. september 2022.

Military er en disciplin der består af tre dele, dressur, ridebanespringning og ridning i terrænet, hvor der springes over faste forhindringen.

Rytter Victoria Bloch med ponyen Woodfield Bouncing Bobby skal ride deres første store mesterskab sammen til NM i Norge. Det er træner Anja Carslen, der har trænet ekvipagen helt fra tilridning af ponyen for ca. 2 år siden til nu, hvor de er kommet så langt som til at deltage i NM.

Udover military rider Victoria ridebanespringning og jagter, og går efter at deltage i årets Hubertusjagt i Dyrehaven til november for 2. gang, sammen med et par andre af klubbens medlemmer.  

Victoria Bloch mangler i øvrigt sponsorater, så ekvipagen kan komme afsted til Norge. Victoria Bloch kan følges på Instagram (@victoria_bbloch)

Del