Politiet undersøger muligt overfald/overgreb på ung kvinde

Kun det yderste lag glas i en dør er knust, men man fandt effekter, der ikke hører et indbrud til, og som kan indikere, at en person har været udsat for et overfald/overgreb.

Politiet undersøger muligt overfald/overgreb på ung kvinde Midt- og Vestsjællands Politi kørte onsdag formiddag ud til en anmeldelse om indbrud på Kalundborg Gymnasium. Nu er flere områder omkring gymnasiet afspærret grundet mulig relation til overfald/overgreb. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Foto: Jens Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi kørte onsdag formiddag ud til en anmeldelse om indbrud på Kalundborg Gymnasium. Da de ankom fandt de effekter, der ikke hører et indbrud til, og som muligvis kan have relation til en anmeldelse i Kalundborg i nat, som de var ude til.

Kl. 9.30 onsdag formiddag kørte politiet til Kalundborg Gymnasium grundet en anmeldelse om indbrud, der er sket mellem kl. 17 tirsdag aften og onsdag morgen. Kun det yderste lag glas i en dør er knust, men man fandt  effekter, der ikke hører et indbrud til, og som kan indikere, at en person har været udsat for et overfald/overgreb.

Natten til onsdag var politiet ligeledes i Kalundborg midtby kl. 3 i forbindelse med en anmeldelse om uro i privathjem. To unge kvinder og en ung mand var her impliceret, og en kvinde på 20 år kom med i detentionen grundet alkoholpåvirkning. En time senere finder politiet, efter en henvendelse, den anden kvinde på 19 år gående rundt i den centrale del af Kalundborg uden bukser på. Hun bløder og har blod i ansigtet. De kan ikke få en sammenhængende forklaring fra hende grundet alkoholpåvirkning, men hun fortæller, at hun er blevet udsat for en sædelighedsforbrydelse.

”Den knuste rude på Kalundborg Gymnasium kan have relation til uroen i det private hjem, som vi var ude til i nat, samt til den unge kvinde, som politiet fandt, efter henvendelse, gående rundt i nat uden bukser på og blødende. Dermed ikke sagt, at hun blødte fra underlivet. Pigen og hendes mor har henvendt sig igen her til morgen, og hun bliver nu undersøgt på hospitalet og afhørt, og så ved vi forhåbentlig mere. Vi har fundet effekter, der ikke hører sig et indbrud til, og vi er i gang med at undersøge det hele,” fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.

TV-Kalundborg har ydermere fået henvendelse fra en kvinde, der mødte den unge kvinde i nat iført trusser (navn er redaktionen bekendt), en tynd t-shirt og åbentstående jakke. Hendes ansigt var smurt ind i blod og hun råbte, at hun var blevet voldtaget. Kvinden fik fat i politiet, der tog sig af den 19-årig medtagede kvinde.

Politiet har afspærret et stort område rundt om Kalundborg Gymnasium og flere af politiets hunde arbejder i området.

Politiafspærring ved gymnasium

Del