Politiet tilkaldt til testcenter hvor ung mand var gået amok

Politiet tilkaldt til testcenter hvor ung mand var gået amok

Af Jens Nielsen

Onsdag omkring middag måtte politiet køre til kviktestcentret i Høng hvor en ung mand var gået amok og havde smadret den skærm som medarbejderen som scanner sygesikringsbeviset sidder. Testcentret er lukket frem til omkring kl. 15.

En 19-årig ung mand fra Slagelse havde sammen med sin lillesøster stået i kø ved kviktestcentret i Høng onsdag sidst på formiddagen.

Da de to søskende kom frem til skranken, måtte personale skuffe dem, da den 19-årige ikke havde en fuldmagt med til sin lillesøster. Det blev den 19-årige så rasende over, at han gik amok og smadrede den skærm som medarbejderen sidder bag ved.

Politiet blev tilkaldt til stedet lige omkring klokken 12, men da var den unge mand og søsteren gået fra stedet, men politiet ved hvem han er og han kan vente en opringning fra politiet.

”Vi ved hvem den unge mand er, så han får en opringning fra politiet og får fortalt hvordan god og korrekt opførsel er, og vejledning om nugældende regler for at blive testet, så en verbal opsang/skideballe,” siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Medarbejderne på kviktestcentret i Høng måtte lukke testcentret efter optrinnet med den unge mand, men regner med at åbne igen omkring kl. 15 når afskærmningen er etableret igen.

Del