Politiet ransagede ejendom efter narko

Politiet ransagede ejendom efter narko Politiet ransagede en ejendom i Kalundborg mandag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Narkobetjente ransagede mandag formiddag en ejendom i Kalundborg for narko. 22-årig mand sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Mandag midt på formiddagen fik en 22-årig mand fra Kalundborg besøg civilklædt politipersonale, der havde medtaget narkotikahunde, fordi politiet med en retskendelse i hånden ønskede at foretage en ransagning af hans bopæl på grund af en mistanke om besiddelse af euforiserende stoffer.


Ved ransagningen fandt politiet syv mindre plastposer med i alt knap tre gram kokain, en digitalvægt samt et mindre kontantbeløb. Alle effekterne blev beslaglagt som bevis i en sag om handel med euforiserende stoffer, så politiet sigtede den 22-årige for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med efterforskningen og afhøring til sagen.

På den 22-åriges bopæl var også en anden mand til stede, ligesom en tredje, der kom til stedet under politiets arbejde på stedet, men ingen af de to fik sigtelser i anledning af sagen mod den 22-årige. Han blev løsladt efter afhøring, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Del