Politiet på besøg hos skolepatruljer

Politiet måtte have en snak med flere skoleelever ved flere skoler omkring at have ordentligt lys på cyklen.

Politiet på besøg hos skolepatruljer
Færdselspolitiet og lokalpolitiet var tirsdag på besøg ved adskillige skoler i politikredsen. Foto: Rådet for Sikker Trafik

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Færdselspolitiet og lokalpolitiet var tirsdag på besøg ved adskillige skoler i politikredsen. Indsatsen udsprang af Rådet for Sikker Trafiks kampagne om "Den sureste uge" i forhold til skolepatruljerne og havde særligt fokus på bløde trafikanter.

Politiet besøgte adskillige skoler i Holbæk, Roskilde, Ringsted, Køge og Stevns Kommuner, og fik mange snakke med både forældre og skolepatruljer. Ingen af stederne blev det nødvendigt at udstede bøder, men ved Rynkebangskolen i Kalundborg måtte betjentene påtale over for to skoleelever, at de havde for svage cykellygter.

Også ved Hvidebækskolen i Ubby måtte politifolkene have en snak med et par elever, der ikke havde nok lys på cyklen. Ved Årby Skole i Kalundborg blev det ydermere påtalt, at en forælder standsede i en buslomme.

”Vi fortsætter vores skolepatruljetilsyn resten af ugen, så flere skoler får besøg af politiet i løbet af de næste dage,” lyder meldingen fra Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport onsdag.

Del