Politiet mistænker fører for narko/spritkørsel

Fik udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, da politiet mistænkte ham for at være påvirket under kørslen.

Politiet mistænker fører for narko/spritkørsel
Personbilen blev knust mod et stort træ på Gl. Skovvej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Politiet mistænker en 27-årig mand fra Svebølle for at være påvirket af enten alkohol eller euforiserende stoffer da han natten til lørdag kørte galt og knuste sin bil mod et træ.

Solouheldet skete klokken 00.44 natten til lørdag, hvor den 27-årige mand kom kørende på Skovvejen Rute 23 fra Kalundborgsiden mod Bjergsted.

Kort før rundkørslen i Bjergsted mistede han af uvisse årsager herredømmet over bilen, som kørte over autoværnet, rullede rundt og ramte baglæns ind i et træ på Gl. Skovvej med stor kraft og bilen endte på den ene side.

Den 27-årige fik reddet sig selv ud af den ramponerede bil og blev efterfølgende bragt til skadestuen til kontrol. Han var sluppet uden behandlingskrævende skader, men fik udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, da politiet mistænkte ham for at være påvirket under kørslen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har nu optaget rapport om ulykken og afventer analyseerklæringerne fra de udtagne blodprøver.

Gl. Skovvej var spærret for al trafik mens redningsfolkene arbejdede på stedet.

Bil knust mod træ natten til lørdag

Del