Politiet kaldt til flere færdselsuheld

Politiet kaldt til flere færdselsuheld

Af Jens Nielsen

En 21-årig kvinde fra Haslev skal nok forvente at der kommer en hilsen fra politiet efter, at hun onsdag var involveret i et færdselsuheld i Kr. Helsinge.

Onsdag omkring spisetid rykkede politiet ud til et færdselsuheld i krydset Ryevej/Søndergade i Kr. Helsinge, idet to bilister var stødt sammen i et vejkryds.

Det viste sig, at en 21-årig kvinde fra Haslev kørte i en personbil ad Søndergade mod syd og i krydset ved Ryevej videre frem.

Herved skete der et sammenstød med en anden personbil, der blev ført af en 46-årig mand fra Gørlev Sj. i vestlig retning ad Ryevej.

Sammenstødet bevirkede, at en hæk på en privatadresse ved krydset blev påkørt af kvindens bil. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet, som politiet har optaget rapport om ud fra en mistanke om en mulig overtrædelse af vigepligtsbestemmelserne i færdselsloven.

Færdselsuheld i Elmegade

Inden færdselsuheldet i Kr. Helsinge måtte politiet afsted til et andet færdselsuheld i Elmegade ud for Kvickly, hvor to personbiler var impliceret i et færdselsuheld, hvor der kun skete mindre materiel skade på køretøjerne.

En 26-årig mand fra Kalundborg opdagede for sent, at den forankørende personbil var stoppet op på grund kødannelse. Han påkørte derfor bagende af bilen, hvori en 50-årig mand også fra Kalundborg var fører. Politiet registrerede blot omstændighederne og parterne ved uheldet.

Del