Politiet hentede elever ud fra klasseværelset

Flere borgere i området har beklaget sig over, at der blev kørt på ulovlige knallerter.

Politiet hentede elever ud fra klasseværelset

Af Jens Nielsen

Nærpolitiet fra Kalundborg hentede fredag morgen flere elever ud fra klasseværelserne for at kontrollere deres knallerter, det kom der flere sager ud af.

Fredag morgen var nærpolitiet fra Kalundborg mødt op ved Hvidebækskolen i Kalundborg, efter at flere borgere i området har beklaget sig over, at der blev kørt på ulovlige knallerter.

Nærpolitiet var i dagens anledning taget på arbejde i civilt tøj og kunne derfor i ro og mag konstatere, hvilke unge, der muligvis havde et forklaringsproblem.

En ung fyr nåede tilsyneladende at bemærke – trods det civile tøj – at nærpolitiet var på stedet, for han valgte at køre forbi skolen og komme gående retur til fods.

Det lykkedes ham dog ikke at snyde politiet, så han fik besked på at hente sin knallert igen, og den blev efterfølgende på det medbragte rullefelt testet til at kunne køre 41 km/t.

I alt syv unge fra skolen blev hentet ud fra klasserne og bedt om at tage deres knallerter frem, så de kunne komme på rullefeltet. Fire af knallerterne blev målt til at kunne køre for stærkt og der blev derefter taget kontakt til de unges forældre. De sigtede kan forvente en bøde i sagen.

Del